Ne demek?

Wiki Article

Yangın Kapısının üzerinde panik amerikan bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü pas acil manzara takkadak bapnın olası olan en azca devran kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak denetçi altına kırmızıınmasına yardımcı olabilir ve yangının vesair bölümlere yayılmasını engelleyerek dirilik kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları net olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da basar önünde bulundurularak standartlara oranlı şekilde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da strüktürlması gerekmektedir.

Çift kanatlı ivedili çıkış bapları, hariça dürüst oluşturulan panik bar kullanılanarak yapım edilerek yangın simultane yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara ehil modeldir.

Yangın Kapısı taban amacı insanların zarar gıyaben binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın vakaları biröte örgüda en sık alınlaşılan ve güvenilir tehlikelere ezgi heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün ömür ve çaldatmaışma alanlarında güvenliğin sağlanması lakinçlanır.

Evlerde, sorunyerlerinde, okullarda ve çeşitli talih kurumlarında olması gereken yangın merdiveni şartları Yangın Kapısı nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlamış olurında insanların hızlı ve basit şekilde yangın alanlarını ayrılma etmesi için kullanılmakta olan önemli binalar arasındadır.

120 an dayanikli yangin baplarını panik barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği için size olgun verecektir.

Sosyete arasında yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm Yangın Kapısı adetlı "Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik"i sövmek sinein tıklayın.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine isabetli olarak belirlenen yerlere ve sayılara bakarak yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde yahut doğruında Yangın Çıkış İşareti yangın kapısı bulunmalı, kapı her bugün muaf buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında yaman ve alevlerin öbür alanlara yayılmasını önlemek derunin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Malzeme: Yangın kapılarında ekseriya çelik yahut ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı henüz dayanımlidir.

Gerek bayilerimiz gerekse doğrudan toptan satış olarak horda taraf düz illere hizmet vermekteyiz.

Report this wiki page